Således begyndte den lange tur hjem til Danmark igen!

Vi fik brugt for/ -eftermiddagen i Harlem. Her fik vi spist noget lokal mad samt set lidt butikker.

2

Vi var tilbage ved hotellet ved 14 tiden, og tog afsted mod lufthavnen. Vi var blevet advaret om problemer med undergrundsbanen, men havde slet ikke forestillet os det kaos som ventede.

Den korte af den lange historie gik ud på, at den metro som vi skulle med ikke kørte. Vi brugte enormt lang tid på at gå op og ned at trapperne, stå af på forkerte stationer og til sidst ende med at gå til den rigtige station. VI var endda så heldige at da vi endelig kom ombord på det rigtige tog, delte vi kupe med en ekstremt ildelugtende mand, som vi alle passagerer til at se lidende på hinanden. Efter vi byttede kupe gik det lidt bedre.

Men uheldene var desværre ikke slut endnu. Da vi kom ud i lufthavnene, to timer før vores fly skulle afsted, viste det sig at det var blevet forsinket, så vi ikke kun skulle vente 2, men 5 timer. Gab! Vi brugte tiden på at spise lidt, samt kigge butikker.

1

Flyturen gik fint og vi glædede os til at komme hjem nu. Så da vi landede i London var vi klar! Dog havde forsinkelsen gjort, at vi akkurat missede vores fly videre, og vi var blevet ombooket til et andet fly – 3 timer senere!

Dette resulterede i et overtrætheds grineflip, da fortvivlelsen blev for meget. MEN vi kom trods alt hjem i godt behold til sidst og bagagen kom hurtigt!