d. 17. august var vi på Circle line sightseeing tur, som er en 3 timers sejltur rundt om Manhattan. Turen startede fint, hvor vi sad udendørs. Det blev dog kort tid efter ulideligt varmt, og vi måtte rykke væk fra solen udendørs. Indenfor var det dog helt ulideligt, da der her ingen luft var og vi måtte rykke også endnu længere ind. Til sidst fandt vi dog et godt sted. 3 timer var nok lige lovligt lang tid, men så fik vi da set hele Manhattan og områderne omkring.

_MG_0834_MG_0841

Vi fik også set det godt omtalte High Line område, som er en gammel jernbane der nu er lavet om til park. Genial idé.

_MG_0875

d. 18. august var turens højde/ -og lavpunkt at komme op i Empire State Building. Udsigten oppe fra Empire er noget nær suveræn. Man kunne se høje bygninger så langt øjnene så, hele Manhattan. Dette var en af turens højdepunkter.

_MG_0931_4444444

Det der i forbindelse med tårnet ikke var en god oplevelse, var Sky Ride oplevelsen. Det er en slags virtuel biograf, hvor du sidder i sæder der bevæger sig. Jeg har før prøvet denne slags i Disney parkerne i Florida, og hvor det her var en behagelig og sjov oplevelse, var det i Empire et mareridt. Vi blev kastet rundt i sæderne, og den meget gammeldags og dårligt optagede film, var så forvirrende og rodet at man næsten blev søsyg. Det er absolut ikke noget jeg vil anbefale. Vi prøvede den forbi vi havde New York Pass, og derfor fik den “gratis” med. Men at skulle betale 40-45 dollars for de ti minutters kaos, er fuldstændig vanvittigt.