Startede igen dagen med lækker morgenmadsbuffet. Derefter mødtes vi igen med Nelson fra Hotelbeds. Vi besluttede os for at booke 3 forskellige udflugter. 1 til Saona Island, et scuba diving kursus og en tur til Canopy Adventure hvor vi skal zipline.

Jeg glæder mig meget til alle 3 ting, og vi har spredt dem lidt ud over dagene, så vi kan slappe af ind imellem.

Dagen gik også med en masse solbadning, men også lidt spænding. Vi havde besluttet os for at tage hen til et shoppingcenter fordi Terji manglede T-shirts. Så vi bookede en taxa fra hotellet, men da den aldrig kom, besluttede vi os for at gå. Det så ikke så langt ud på kortet. Vi tog fejl.

For det første var det bagende varmt, og vi kampsvedte. Dernæst blev vi konstant stoppet af de lokale som ville sælge os til. Nogle mere påtrængende end andre. Til sidst så vi et skilt hvor der stod Taxa Service. Fedt! Tænkte vi, så tager vi en taxa herfra. Det viste sig dog at dominikanernes opfattelse af en taxa, er at sidde bag på en knallert. Vi prøvede at spørge hvad prisen var, men de forstod os ikke eller lod som om de ikke gjorde. Om det var heden er trætheden der gjorde det, ved jeg ikke, men vi besluttede os for at gøre det. Så Terji og jeg hoppede bag på hver vores ”taxa”, og kørte afsted. Faktisk viste det sig at være en utrolig sjov oplevelse. Og vi blev heldigvis ikke snydt og frarøvet alle vores penge, som Terji frygtede. Men de kørte os hen til shoppingcentret.

Stedet viste sig udelukkende at være mærkevarer, og man kunne ikke få billige t-shirt, som vi håbede på. Men vi fik en oplevelse ud af det

Hjemme på hotellet igen, havde vi næsten fået hedeslag og hoppede derfor direkte i poolen. Det var sindsygt lækkert!

1

Om aftenen spiste vi på restaurant Bella Pasta. Her valgte vi hver en 3-retters menu. Jeg fik carpaccio, lasagne og chokolade souffle. Det smagte fuldstændig himmelsk! Til middagen kom der også et band der spillede mexicanske/ spanske sange. Vildt hyggeligt, og de havde de største smil på læberne.

Vi fik desuden prøvet resort toget. Resortet er så stort at der kører et gratis tog rundt hvert 5. Minut, og fragter folk til de forskellige steder på resortet. Vi kan dog sagtens gå, men det var rigtig hyggeligt at prøve det.