I dag var vi rundt i Fira by. Turen startede fantastisk med et korn i øjet på mig. Så vi måtte forbi et apotek og få noget skyllevæske. Vi skyllede 50 gange, og til sidst var den der! Det var en fantastisk følelse. Øv et dumt sandkorn.

Så snart kornet var væk, kiggede jeg op og så de flotteste lyserøde blomster. Og de er bare overalt på Santorini. Så smukt!

Untitled-1

Efter turen rundt i Fira by, tog vi hjemad igen. Denne gang på et nyt hotel, nemlig Volcano View Hotel. Det hotel som vi oprindeligt skulle være boet på, var nu ledigt. Sikke et skønt hotel og charmerende værelse. Nej, ikke charmerende som slidt, men som enormt hyggeligt. Også denne gang med egen terrase, hvor man kan nyde aftensolen.

_MG_9082Untitled-1_MG_9094Untitled-1_MG_9099Untitled-1

Selve hotellet er også super romantisk med en smuk pavillion. Uanset hvor ens værelse er placeret, har man den smukkeste udsigt over calderaen.

_MG_9103Untitled-1_MG_9138

Da det blev aften, var vi oppe på hotellets restaurant og spise en rigtig lækker middag. Terji var i rigtig snakkehumør, og snakkede en masse om vores forhold og om os generelt.

Jeg vidste dog intet om hvad han havde gået og planlagt! Efter aftensmaden tog han mig med ned til hotellets pavillion, og i solnedgangens skær friede han til mig. Jeg kunne ikke forestille mig en mere romantisk måde at blive friet til på, og jeg må indrømme at jeg blev fuldstændig mundlam. Dog fik jeg sagt mit ja, og det var et meget lykkeligt øjeblik!

Så dagen sluttede fantastisk! Og jeg glæder mig til endnu en dejlig dag i morgen, nu med titlen som forlovet.

2014-10-20-13.39.34