I juni måned 2013 var jeg i Krakow med min gode veninde Gub.

Krakow er en super lækker by! Her er billigt, smukt og så er der så mange seværdigheder. Nogle mere vellykkede end andre. Vi fik blandt andet taget en tur til Auschwitz, som er en barsk oplevelse, men også helt klart et besøg værd. Uanset hvor mange turer man tager til disse KZ lejrer, vil det altid være lige så stærk en oplevelse som de tidligere gange.

_MG_5277 _MG_5280 _MG_5296 _MG_5304 _MG_5323 _MG_5341

Heldigvis var det ikke kun triste oplevelser, selvom Krakows historie for det meste er ret barsk. Vi fik også gået under jorden! Bogstaveligt talt. En tur ned i Wieliczka salt minerne. Så stor en oplevelse! Tænk at nogle har bygget alle de gange!

_MG_5430 _MG_5442 _MG_5482 _MG_5493

Vi fik også besøgt Oskar Schindlers fabrik, hvilket desværre var en skuffelse. Jeg troede at man kom ind og så selve fabrikken, men i stedet så man et museum. Hvilket var interessant nok, men bare ærgeligt når forventningerne havde været til noget andet.

Men alt i alt var det en dejlig tur med godt selskab og virkelig god kakao!

Untitled-1 _MG_5519 _MG_5549