Atter er vi kommet til et nyt land. Denne gang Slovakiet!

Wien føltes hurtigt overstået, til trods for at det er en smuk by. Men 2 overnatninger var faktisk rigeligt! Det bedste ved Wien var deres lækre desserter! MMmm..

Untitled-1 IMG_3679 IMG_3684IMAG0114

Idag spiste vi morgenmad ved 9 tiden, og ved 10 tiden var vi på vej videre, dog med et enkelt stop. Lige omkring centrum Wien er der en forlystelsespark der hedder Prater. Den var vi inde i. Den minder lidt om bakken.. bare større!

IMG_3700
Her gik vi rundt et par timer, og fik prøvet alt fra en sindsyg vandrutsjebane til en 5d biograffilm om vampyrer! Jeg var så tæt på at tisse i bukserne af grin ved vandrutsjebanen, for den var seriøst det mest sindsyge jeg har prøvet. Den snurrede rundt, som var dommedag nær, og man kunne ikke undgå at føle sig en smule rundtosset bagefter!

Vi tog afsted herfra ved 1 tiden om kom frem til Bratislava ca. 1 time efter. Da var klokken så 2, og jeg havde undersøgt noget om en vandpark, så her tog vi til.

Vandparken lå lidt udenfor Bratislava, ca 25 km væk, i en by der hedder Senec.
Det var simpelthen så skønt at få stresset lidt af ovenpå den store by sightseeing, så det var vidst lige hvad vi alle trængte til. Det var dog måske lidt for meget af hvad Terji trængte til. Han havde vidst også trængt til noget mere solcreme. Enough said? 🙂
Her blev vi 3 timer, og tog så et smut forbi gigantiske Tesco (Supermarked a la Bilka) hvor vi også fik lidt mad.

Rigtig god aften!