Så er det sidste hele dag i Emiraterne, og jeg er i højt humør! Igår var en endnu en skøn dag af en perlerække af dage, men den blev lige et tak bedre da jeg fik erhvervet mig en ny håndtaske… wuhu… Marc Jacobs håndtaske! Til “næsten” ingen penge…

Det var kærlighed ved første blik, og når det sker for mig og tasker, så må man ikke kravle udenom!

Udover det var vi på restaurant om aftenen, og hyggede og rigtig meget.

De ting jeg har fundet ud af Dubai/ Sharjah indtil nu:

 

!. Kvinder må gerne køre bil

2. Det er seriøst verdens største byggeplads! De bygger alle steder og konstant

3. Man må godt gå hånd i hånd i shopping malls, selvom skiltene forbyder det

4. Ikke alt er ekslusivt, men når det så er så er det også bare dyrt.

5. Jo flere unger man har, jo rigere ser man ud til at være.

6. Kvinder må ikke gå til en mandlig læge, og hvis de gør skal de stå bag et betræk, så manden ikke kan se dem direkte, men kommunikere igennem betrækket.

 

Anyway… Idag skal vi bare lalle lidt rundt og muligvis en tur på stranden, for selvom der er 35 grader har jeg ikke fået det mindste farve… Unbelievable! Jeg lå og kogte i vandlandet i 3 timer uden i det mindste at få en rød plet…. NADA!

Så missionen idag er at få lidt farve, om end en plet på skulderen!

1 2 3 4 5 6