Wuhu…

Motoren drøner, bilen tilter og humøret er højt. Vi kørte ørken ræs i dag (Eller vi blev kørt) og det var bare sjovt!

Om formiddagen havde vi været i Festival City hvor jeg forelskede mig godt og grundigt i en Marc Jacobs taske, som jeg var milisekunder fra at købe. Men så kom jeg i tanke om at jeg først skal have købt min elskede LV Mahina samt DKNY taske, så Marc kommer desværre på 3. pladsen.

Anyway.. Vi blev hentet foran centret og kært ud til ørkenen, hvor den så ellers blevet hevet godt og grundigt rundt i sandstøvet. Op og ned ad bakker, så de gamle bagi knap kunne følge med. Det var super skægt og spændende, men jeg er utrolig glad for at vi havde taget søsygepiller.

1 2 3 4  7 56 8 9

Efter roadkill turen kom vi til en arabisk camp, hvor den stod på mavedans og lækker mad. Faderen blev endda hevet op i manegen, til stor underholdning for resten af os. Du gør en glimrende mave danser far 🙂

1 2 3 4 5 6 7 8 9 9a 9b 9c

Efter mavedansen var far og jeg oppe at få en kort svingom, og så var det ellers rundt og prøve lokale dragter, få en henna tatovering eller 2, og prøve kamelen, som man nu siger. (Sidde oppe på en dromedar, er den rigtige version).

Så var det ellers hjemad igen, og med arabisk musik til at dundre vores trommehinder kom vi hjem glade og tilfredse med endnu et eventyr i den arabiske nat.

Skulle andre få lyst til samme omgang, så kig på dette link:

http://www.arabiannightstours.com/index.html