..Er hvad jeg har fundet ud af indtil videre.

Fedt, men bestemt anderledes! Igår var ellers en forrygende dag.

Vi vågnede til lækker morgenmad og en tur oppe ved poolen som ligger på taget. Helt seriost. Det er jo et luksus hotel vi bor på!

344a

Anyway… Efter morgendukkerten tog vi en tur ind til Dubai City Centre Shopping Center, hvor vi rendte rundt i nogle timer, Er du tosset det er stort! Og så mange butikker.
Jeg fik da også, som den eneste, udnyttet situationen og fik mere end 1 gang listigt sneget dankortet op af pungen. Det gav udbytte i toj, sko og smykker. wuhuu.. Bl.a. nogle fede Banana Republic sager til ingen penge!

Vi tog forresten taxa ind til centrum, og denne tur som normalt ville koste omkring 200 kroner i Kobenhavn, kostede os her knap en 50ér. Og det var åbenbart dyrere end noirmalt fik vi efterfolgende at vide. Taxamanden var for ovrigt komplet uforståelig, men det morede vi os godt med.

Efter shopping gik vi lidt rundt og fik desuden lidt at spise fra hvert vores sted. Derefter blev vi hentet af Willy og Lena, som så korte os rundt i Dubai.

Vi så bl.a. verdens hojeste bygning, samt det beromte 7 stjernede hotel Burj Al Arab, hvor vi også gik en runde udenom.

4b4c4d 4e

Her ved siden af lå nemlig det skonneste, skonneste område kaldet medinat (madinat). Det er en lille oase midt i byen, med både der sejler rundt og hvor det er omgivet af en masse restauranter. Stedet skal opleves.

Jeg har fundet et link her så i kan se lidt af det:

http://www.jumeirah.com/en/Hotels-and-Resorts/Destinations/Dubai/Madinat-Jumeirah/

Hele området hedder Madinat Jumeirah.

Her var vi det meste af aftenen, og der er så meget mere at fortælle, men jeg må smutte nu, for endnu en spøndende dag venter 🙂

11

1a