Saa er min allersidste dag naesten slut… ja eller i hvert fald om 6 timer!! YIKES!! Hvor er de her dage i Sydney bare gaaet hurtigt. Men jeg har haft nogle yderst dejlige dage.

Imorges startede vejret med at vaere halv daarligt, men i loebet af et par timer var det perfekt!! Ikke for vamrt, men varmt nok saa man vidste det var sommer. Skoent!
Jeg startede min morgen med en tur til Bondi Beach. Sikke et skoent omraade!! Selvom selve stranden var meget mindre end jeg havde regnet med. Men det var nu stadig yderst laekkert at sidde der i dejligt vejr, og laese i min bog. Ved frokost tid gik jeg op og koebte en graeskar salat og en vand, men salaten var desvaerre ikke saa god. Men pyt!! Efter at have siddet og nydt livet lidt, samt kigget paa alle surferne… for der var bare mange (!), tog jeg en tur rundt i Bondi “by” samt kiggede lidt paa et marked. jeg koebte dog ikke noget, men en gang imellem er det dejligt bare at gaa og kigge.

IMG_6836

IMG_6843

Ved 2 tiden tog jeg bussen tilbage til Sydney centrum, imens jeg spekulerede over tidsrejser. Er du gal hvor kan min hjerne koere nogle gange! Jeg taenkte paa at mens jeg flyver, saa gaar tiden tilbage, og paa et tidspunkt mens jeg flyver, vil klokken vaere det samme som det var for mig igaar. Giver det nogen mening?? Det er vildt maerkeligt at jeg er hjemme dagen efter jeg saetter mig i flyet, naar jeg i virkeligheden flyver i 2 doegn!
Naa, men nok om mine sorte tanker.

Jeg moedtes saa med Timothy ved 3 tiden, og saa gik vi ellers lidt rundt i Sydney sammen, og endte ved et af mine yndlingssteder, Darling Harbour.
her sad vi og noed det gode vejr, samt fik en kop mokka. Ja ja, jeg er begyndt at drikke kaffe er jeg 🙂 Men kun Moccha!!

IMG_6853

Hehe, og saa er folk bare sjove her. Saa mens jeg gik der med Timothy, kommer der en Australier hen til mig, og siger: Hej jeg hedder Alex.” Naa, men hej alex sagde jeg bare. Og han blev ved: “Har du lyst til en kop kaffe med mig?”. Bemaerk at Timothy stadig gik ved siden af mig. Og jeg svarede saa hoefligt at jeg lige gik med Timothy, saa det kunne jeg ikke. Saa sagde han: whats your name?”, og jeg svarede, hvortil han sagde: “Monica, I must tell you that you are gorgeous!”. hehe, naa okay! Jeg takkede, og saa spurgte han om jeg var sikker paa at jeg ikke ville have kaffe med ham. Og jeg sagde igen nej. Til sidst forstod han det, og sagde saa at jeg kunne faa hans telefon nummer hvis jeg skiftede mening. Og jeg vil jo ikke saare folk, men jeg sagde saa bare at jeg skulle rejse imorgen. Saa synes Timothy at han skulle vaere lidt sjov, saa han rakte haanden ud efter Alex og sagde: “Hi Alex. I’m Timothy. Monicas boyfriend.” Haha, saa blev han helt stille, og vidste ikke rigtigt hvad han skulle sige. Saa han sagde bare, at det var en skam, og saa sagde han bare at det var rart at moede mig. Haha! flot reddet Timothy. Det var altsaa sjovt!! Man skulle have set det ansigtsudtryk!
Naa, men saa gik vi ellers lidt videre, og endte saa her i Woolworths hvor vi er nu. Saa nu sidder vi lige paa nettet, og saa maa vi se hvad vi finder paa at sjove ting bagefter. Maaske ind og se Twilight? hehe, aj okay… Jeg stopper!!

Men i hvert fald, saa er dette nok sidste gang jeg skriver fra Sydney (det sagde hun ogsaa sidste gang), saa jeg vil smutte igen. Nu kommer jeg snart hjem!!

– Monica