Okay… Jeg maa indroemme at jeg nogle gange er hurtig til at doemme folk!
Ja mine roommates er nogle rodehoveder, MEN de var faktisk helt vildt flinke! Specielt en af dem, englaenderen David, var helt vild nem at snakke med. Thank god for det, for jeg ville bare ikke kunne dele vaerelse med nogle skvaderhoveder i 3 dage 😀
Der er 3 fyre i rummet. Englaenderen David, belgiern Thomas og Ian fra Irland. Okay ham fra Irland han er altsaa et skvadderhoved. Typisk irsk. Drikker meget, ryger meget og bander meget! Men han har stadig en sjov sort humor, saa han er fin nok at vaere sammen med. Thomas er virkelig daarlig til engelsk, saa jeg skal snakke virkelig langsomt med ham, Det er nok derfor jeg har snakket mest med David, for der skal jeg ikke taenke paa at skulle forklare alt. Og HURRA… Jeg har op til flere gange inden for den seneste tid blevet forvekslet med en fra et engelsk talende land… Altsaa at de tror at engelsk er mit foerste sprog. Yes sir, saa maa det jo betyde at min danske accent er naesten vaek, hvilket jeg er glad for!

Faktisk var der en australsk mand i Alice Springs der spurgte om jeg var fra australien…  Det er da lidt fedt 🙂 Saa nu skal jeg bare blive ved med at snakke engelsk, saa jeg holder det ved lige.

Om aftenen var jeg paa sushi restaurant, og det var vildt skaegt. Bordet var nemlig roterende, saa man skulle bare snuppe en af de tallerkner der farede forbi.

IMG_6787

Bagefter gik jeg i biffen, for jeg ikke havde set Twilight i Sydney endnu, og hallo… Ikke set Twilight i Sydney??!! Nu maa jeg lige. Host NØRD host. Saa jeg fik en fed plads i Sydneys kaempe bif, og bagefter gik jeg saa bare tilbage til mit hostel, og talte med mine roommates om alt mellem himmel og jord. Det var faktisk rigtig rart at have en at snakke med, som det kom saa naturligt med. De fleste man moeder hernede, snakker man bare om det saedvanlige med… Hvor er du fra? Hvad lavede du foer du kom hertil? Hvor lang tid skal du vaere i landet? Hvor har du vaeret i landet? Hvor skal du fejre jul og nytaar? bla bla bla…  BORING!! Saa spaendende er det heller ikke at hoere om at alle skal fejre jul og nytaar i Sydney, har vaeret her i 4 maaneder, og skal hjem til marts.. Okay okay, nogle gange kommer der nogle sjove historier, men andre gange foeles det bare som om at der bare skal spoerges om de ting. Det bliver lidt kedeligt. Saa jeg snakkede om alt andet om det med David.

Idag skal jeg paa marked. 2 markeder har jeg faktisk bestemt mig for. Og jeg har selvfoelgelig taget kjole paa idag, og tror i saa ikke at det er koldt? Fedt. idag er der maaske “kun” 20 grader og overskyet, saa det er jo ikke saa godt for australsk standard! imorgen er vejret forhaabentligt bedre, for jeg skal til Bondi beach og bade. Og det gider jeg altsaa ikke hvis der er overskyet og graat! Oev…

Nu er det ogsaa allerede i overmorgen at jeg skal hjem… I OVERMORGEN!! Wauw hvor er det surrealistisk!!

Naa, men jeg vil til at komme paa markederne, saa jeg skriver igen. Muligvis imorgen, for nettet er som sagt gratis her, saa det kan jeg ligesaa godt udnytte.

 

 

– Monica