Det er nu idag d. 11 allerede!! Jeg troede det den 10ende. Det har jeg troet hele dagen, indtil jeg kom hertil det her internet sted!! Aargh.. Saa har jeg jo ikke mange dage endnu.

Naa, men jeg er i hvert fald kommet til Noosa, og har endelig fundet et sted jeg kan ligge billeder ind, saa nu kan i endelig se nogle af dem.

jeg har det fint, men har det meget varmt!! Der bliver vidst varmere og varmere jo laengere nordpaa man kommer.

Noosa ser ud til at vaere et hyggeligt sted. Her er meget afslappet, hvilket er lige noget jeg har brug for. Og saa havde jeg booket et hostel vaerelse med 8 andre, og igaar fik jeg saa mail fra hostellet at der desvaerre havde vaeret fejl paa siden jeg bestilte paa, saa der var ikke flere pladser. Til gengaeld havde de booket mig et single vaerelse paa et resort, til samme pris istedet. Nae… Sikke en skam hva?? Saa skal jeg ikke dele vaerelse sammen med andre, men har mit eget rum med koeleskab i et resort med pool udenfor. Nae… Det var aergeligt!! (En hvis ironi kan forekomme).

Turen herop tog 4 timer, saa det var lige til at overkomme.

IMG_6527

IMG_6523

Imorgen skal jeg i zoo, og om 2 dage, koerer bussen videre, denne gang til Airlie Beach som ligger 16 timer vaek! Jeg har heldigvis formaaet at booke en natbus, saa jeg spare en overnatning, hvilket jo er laekkert nok.

– Monica, som har det meget varmt. Hvor er sneen henne? Det er vel December!!

Nu har jeg lige fundet ud af at det rent faktisk kun er den 10!! Computeren jeg sidder ved viste bare forkert. EEEJ!!!