… Og det var jeg ogsaa!!

Jeg var i Sea World i morges klokken 9, og var der hele dagen til de lukkede. Jeg ville bare ikke hjem! Men den stoerste oplevelse af dem alle var. at jeg fik svoemmet med delfiner. Jeg har altid ville svoemme med de fantastisk skoenne dyr, saa da der lige var en aabning midt paa dagen, sprang jeg paa med det samme, og bookede oplevelsen. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, og oplevelsen er noget alle burde proeve.

IMG_6236

IMG_6273

IMG_6296

Det startede med at vaere mig og 4 andre, som blev lukket ned i en lille “lagune” sammen med en traener og en delfin. Her fik vi taget lidt dvd af os og fik fortalt lidt om delfinen. Saa blev vi individuelt lukket ind til hver vores delfin og traener, og fik lov til at svoemme rundt med dem. Nej!! HVor var de dog soede!!! Det er jordens soedeste dyr (naest efter Perle). Vi fik naesten en time med dem, og skulle saa sige farvel. Udover delfinerne, fik jeg set hajer, saeler og pingviner. Det var alt i alt bare en rigtig laekker dag, som jeg aldrig glemmer.

IMG_6328

IMG_6353

Jeg fik oveni koebet taget et vinke billede sammen med en af delfinerne. Noej den var soed!!
Og saa har jeg bare sovet saa godt i nat, for jeg har jo booket hotel. Og det er bare et fedt vaerelse med super udsigt over havet og guld kysten. Alletiders!! Imorgen skal jeg videre til Noosa, og et smut i zoologisk have.

IMG_6177

 

– Monica, som er i alletiders godt humoer idag