Aah nej. Idag er min sidste hele dag i New Zealand. Jeg er saa fuld af blandede foelelser lige nu at det goer ondt. For det foerste glaeder jeg mig rigtig meget til Australien, men samtidig er jeg bare saa vemodig over at skulle forlade dette vidunderlige land. Jeg har bare haft saa mange skoenne oplevelser her, og det er noget jeg aldrig nogen sinde vil glemme. Hvis det ikke var pga familie og venner i Danmark, saa var jeg blevet hernede til evig tid.

Intet land over, intet land ved siden af.

 

For lige at opsumere:

Favorit land: New Zealand

Favorit Restaurant: Poppi Thai i Blenheim

Favorit By: Wellington

Favorit sted: Arthurs Pass

Favorit Drink: Bartenders rootbeer i Queenstown

Favorit hostel: Base i Christchurch

 

Mere kommer….

—————————————————

Nu er jeg tilbage i Auckland! Aah hvad her er varmt! Og tror i ikke der var juleparade i byen lige naar jeg kommer. Saa den bus jeg skulle tage for at komme til mit hostel koerte ikke, saa jeg skulle gaa! Ind og ud mellem mennesker og med en rygsaek paa ryggen, der bare vejer et ton. Nu er jeg heldigvis kommet af med den, og har lige fundet billigt internet. 2 dollar i timen!! Til gengaeld kan jeg ikke ligge billeder ind, saa de sidste fra New Zealand faar i foerst naar jeg kommer til Sydney, hvilket vil sige imorgen…. IMORGEN!!! Det var faktisk lidt trist at sige farvel til min lille “familie” idag, for paa en maade symboliserede det ogsaa slutningen paa min New zealand rejse, hvilket er rigtig trist. Jeg savner allerede landet, og jeg er ikke engang taget afsted endnu. Men nu vil jeg i hvert fald lige ud og se Auckland for en sidste gang, og saa skriver jeg igen naar jeg kommer til Australien!!

 

– Monica, som siger farvel og tak for denne gang! Vi ses igen snart
P.s. Dette vil ogsaa sige at dette nu er mit officielt sidste indlaeg i new zealand mappen. Fremover kan i laese mine nye beretninger under Australien “mappen”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5582

IMG_5586