11 dage… Kan i forstaa det?? Nu er der 11 dage til jeg skal til Australien. 3 maaneder gaar bare staerkt! Jeg sad lige og laeste min foerste beretning om at jeg glaedede mig til at jeg skulle afsted, og nu er tiden naesten gaaet.

Arbejdet her gaar stadig stille og roligt. Jeg arbejder kun i butikken, men havde lige et chauffoer job idag, som jeg faktisk fik loen for! Ok. Det var maaske 70 kroner eller noget i den stil, men jeg fik loen! Saa nu kan jeg rent faktisk sige at jeg har tjent penge hernede. Jennifer (chefen) har sagt at jeg muligvis kan arbejde lidt flere timer, og saa faa loen for det, og det ville jeg mere end gerne. Saa nu maa vi se om der bliver mere betalt job til mig.

Faktisk gaar det ogsaa bedre og bedre med at vaere i shoppen, for jeg begynder efterhaanden at forstaa hvad folk vil have, og hvad deres slang betyder, og det bliver aldrig saa stresset saa jeg gaar helt kold. Dog er der lige et tidspunkt, hvilket er fra 3 til halv 4, hvor skoleboernene har fri og vaelter butikken ned. Det er ufatteligt at der overhovedet kan vaere saa mange boern i en butik. Og de kommer allesammen for at koebe slik. og staar med deres 50 cents penge, og skal vaelge slik. Jeg skal have 5 cent af den, 5 cent af den lyseroede, 0 cent af den, nej kan jeg faa 20 cent af den anden …. AAAGH! Men heldigvis kommer en af de to andre engelske piger og hjaelper mig der, saa jeg ikke bliver for panik stresset, for det kunne vi jo noedigt have! 🙂

Jeg begynder ogsaa at kunne kende kunderne der kommer ind, og en enkelt gang lagde jeg faktisk alle tingene klar til en kunne foer han kom ind i butikken. Saa sagde han: Jeg skal have Portmans 20, gule papirer og blaa filtre. Og det laa allerede paa disken, han havde bare ikke set det. Han grinede ogsaa lidt da han saa det, og sagde at han nok maatte koebe noget andet naeste gang.

Gav historien ovenover overhovedet mening? Hmm.. Ellers maa jeg forklare den naar jeg kommer hjem… OM 1 MAANED og 11 DAGE!! (+-)

Og jeg er forresten blevet helt prof til at koere i venstre side, samt have blinklyset i hoejre side, og gearet i den gale haand.

Igaar sad vi faktisk og saa en film, hvor de koerte i hoejre side, og jeg kunne ikke lade vaer med at taenke at der da var et eller andet galt. Ja man vaenner sig hurtigt til det omvendte.
Idag har jeg foroevrigt haft fridag, men hjalp alligevel med chauffoer jobbet, og saa har jeg bare snakket med lidt folk. Saa det var en stille og rolig dag.

Jeg har ogsaa fri de to naeste dage,saa det er jo laekkert nok!

Nu skal vi snart spise, og jeg er ogsaa sulten. Det er bare dejligt IKKE at faa nudler til aftensmad mere, for her faar jeg rent faktisk rigtig mad. Dejligt!

Saa Bon Appetit til alle, og glaedelig 19 November