Idag starter mit nye arbejde.

Jeg bliver hentet om 1 time, og saa skal jeg ellers starte. Jeg har snakket med min nye arbejdsgiver Jennifer over telefonen, og hun virker rigtig soed 🙂 Saa det er fint.
Igaar har vaeret rigtig dovne dag, hvor jeg bare har laest og siddet ude og nydt det gode vejr (faaet lidt kuloer ovenikoebet). Hostellet jeg har vaeret paa er rimelig doedt, saa der var ikke saa meget andet at lave. Jo og saa fik je laest sladderblade…  NAE!! Jennifer Aniston er tilbage hos John Mayer… WAUW!! Og Britney er paa rette vej igen… WAUW!! *
Naa, men nu skal jeg i hvert fald bare arbejde i 3 uger, og saa er det ellers Aussie der kalder. Det bliver bare spaendende, selvom jeg nu gerne ville have haft, tja.. et aar mere her 😀
Men det maa vaere en anden gang.
opdatering om det nye job kommer snarest!

*(Dyb ironi kan igen forekomme)

Nu er jeg kommet frem, og jeg er allerede vild med stedet! Jennifer er vildt flink. og jeg skal arbejde sammen med 2 englaendere, og en canadier, som dog rejser om et par dage.
Mit arbejde bestaar i at staa i butik, rengoere, hjaelpe med mad osv. og jeg har mit eget vaerelse!! Slut med at dele med 5 andre, nu har jeg MIT EGET 😀 Skoent!!

Idag har vi ogsaa vaeret en tur nede ved en lille “aa”, og bade. Rigtig koldt!!

IMG_5398

IMG_5416