Saa er jeg kommet frem til Tauranga, efter lidt over 5 timers koersel.
Jeg har besluttet kun at blive her en enkelt nat, for hvad jeg har set indtil videre af byen, siger mig ikke saa meget. Ja der er da mange butikker og saadan, men nu har man ligesom snart set dem alle igennem ik 🙂
Igaar var en rigtig dejlig dag i Napier, og jeg fik set og gaaet (surprise!) en del.
Jeg var blandt andet i National akvariet, som i kan se paa billederne. her var jeg i en times tid.

IMG_5221

IMG_5226

IMG_5259

IMG_5248

IMG_5270

Jeg troede jeg havde set alt da jeg gik ud, men fandt ud af at der faktisk var en krokodille sektion ogsaa!! Typisk! Men jeg maa jo se crocs naar jeg kommer til Irwins zoo 😉
Jeg var ogsaa et smut i den botaniske have, og i Pak N’ Save for at handle ind til aftensmad.

IMG_5300

IMG_5311

IMG_5314

IMG_5334

Se, den flyder paa vandet! ......
Se, den flyder paa vandet! ……
Min yndlingsbog mens jeg er afsted!
Min yndlingsbog mens jeg er afsted!

Jeg havde faktisk mest brug for en alene aften, saa jeg endte med at koebe noget let, og spise for mig selv. Naar man er sammen med andre konstant, er det rart at have lidt alene tid en gang imellem 🙂
Imorges var jeg lidt sammen med en af de taiwanske piger, indtil min bus kom, og hvor jeg saa er kommet frem nu.