Saa er jeg tilbage i Wellington.

har lige nu soegt paa 5 forskellige jobs, saa forhaabentligt giver det pote!! argh.. Ellers ved jeg ski ikke rigtigt hvad jeg goer. Har virkelig brug for pengene. Men jeg haaber det hele ordner sig 🙂
Idag moedte jeg en rigtig soed brasiliaener paa faergen, og ham fulgtes jeg lidt med idag. Han betalte endda min busbillet, og tilboed at baere mine tunge poser, men jeg sagde nej (ja, ja bare fordi han er flink kunne han jo stadig godt vaere ude efter.. lad os sige mit kamera!! 😀 Man skal bare ikke stole paa folk), naa, men ham fulgtes jeg lidt med, og det var heldigt jeg havde nogen at snakke med, for faergen blev forsinket 2 timer, fordi vi ikke kunne komme i havn. Det blaeste saa meget, saa man ikke kunne komme nogen steder!!
Men jeg haaber i al fald at i alle har det godt. Maa indroemme at jeg savner jer alle lidt, specielt naar jeg ikke har det saa nemt hernede for tiden,,, Men, men jeg kommer ikke hjem foer tid, for jeg elsker stadig New Zealand!! (bare lige saa i ikke fik nogen forhaabninger, hehe)

Hav det godt allesammen, og haaber i havde en (u)hyggelig halloween!