Jeg maa lige fortaelle om det nye sted!!

Her er simpelthen saa fedt!! Jeg har allerede moedt masser af skoenne mennesker, bl.a. de andre wwoofers jeg skal arbejde sammen med som bestaar af 2 englaendere, 2 tyskere og en amerikaner. De er bare saa soede og saa nemme at snakke med, saa jeg er sikker paa at det bliver fedt herude. Jeg kom herhen ved 2 tiden, og lige fra jeg kom sagde chefen bare at jeg skulle slappe af og nyde min foerste dag. Saa jeg har slet ikke arbejdet idag! Jeg har faaet rundtur af de andre og vi har lige spist laekker aftensmad som kokken lavede til os. Jeg skal ikke engang selv lave mad!! Seriost det er laekkert.

Chefen har alletiders motto som hedder: Work Hard, Play Hard. Hvilket vil sige at vi arbejder haardt 4 timer fra 9-13 om morgenen, og saa har vi ellers fri resten af dagen og aftenen. Og hvis vi bliver her over en uge hedder arbejdsplanen saadan at vi skal arbejde 5 dage og har 2 dage fri. Seriost et luskus job!! Og imorgen er der en slags personale fest, saa den staar paa gratis oel 😀
Saa jeg kunne godt forestille mig at jeg vil vaere her i et par uger, og saa droppe frugtplukker arbejdet, eller bare noejes med det i et par dage, for her er virkelig skoent!! Jeg skal hjaelpe ude i haven, og vi er paa et resort, saa her er nogle gaester ogsaa. Jeg har faaet eget vaerelse med toilet og bad, men skal dele det med en anden wwoofer der kommer imorgen. Men det er helt fint.

Jeg har snakket rigtig meget med de to tyske piger Ulrike (Ricky) og Julia, som er virkelig flinke, og dem skal jeg sidde og hygge med i aften. Saa jeg har det super fedt, og glaeder mig til at vaere her, og komme igang.

Omraadet resortet ligger i er i Marlborough Sounds, som er virkelig smukt! Her er bjerge og smukt vand over det hele, og jeg saa tilmed min foerste delfin i dag 😀 Jubii 😀

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Saa som i kan hoere paa mig har jeg det godt!! Haaber ogsaa i har det godt.

 

–  Monica, som nu er fast Wwoofer