SkyDiving? YES SIR!!!

 

Jeg gjorde det!! Jeg gjorde det. Jeg tog satme springet!!! Yes sir… Det var det jeg snakkede om, naar jeg skrev at jeg skulle proeve en speciel oplevelse.

Saa, nu har jeg sprunget ud fra et fly, faldet 45 sekunder i frit fald, og med faldskaem til sidst 😀

IMG_0581IMG_0586IMG_0588IMG_0609

Det hele startede i morges da Trine og jeg blev hentet af en bus.

Herfra koerte vi ud til Taupo lufthavn, hvor vi fik lidt information om hvordan det hele ville komme til at foregaa, samt fik hilst paa vores instruktoerer (Ham der sidder paa ryggen). Min hed Jonathan, og var en rigtig sjov fyr, der drillede mig meget! Det syge var, at jeg bare ikke var nervoes overhovedet!!! Og heller ikke de par dage op til, foer jeg vidste at vi skulle springe! Sygt ikke?

Naa, men de 2 foerste grupper blev sendt afsted, og til sidst var det saa Trine og jeg som skulle op i flyet. Vi fik et kamerahold med os.

Flyet begyndte at lette, og vi blev spaendt fast til hver vores mand.

Og vi kom bare hoejere og hoejere op!! Noej det var spaendende…

Naa, men Trine sad bagerst i flyet, saa hun var den foerste der sprang ud. Hun var lidt nervoes (lidt meget!!, sorry Trine :D), men hun noed det rigtig meget!
Saa var det min tur! Jeg var foerst nervoes da jeg sad ude paa kanten af flyet, og skulle lige til at springe.

Saa sprang jeg!! 45 sekunders frit fald lige mod jorden.. WAUW!!! Det er den fedeste foelelse jeg nogensinde har proevet!!! WAUW det var vildt 😀
Derefter tog Jonathan faldskaermen ud, og vi svaevede nedad stille og roligt.

Til sidst var vi nede paa jorden igen, i godt behold, og helt rystede!! Det er seriost det fedeste jeg nogensinde har budt mig selv. Psykotisk, men vildt fantastisk! Alle der kommer til New Zealand burde proeve det!!