Maate lige hurtigt tilfoeje at de naeste 3 dage nu er planlagt! Jeg skal med en anden dansk pige som jeg lige har moedt, en tur til Whangarei, som ligger ca. 3 timer nord for Auckland. Vi skal bo paa YHA Whangarei i 3 dage, og saa tager vi tilbage til Auckland, hvor jeg skal moede Jana. Saa hvis jeg ikke lige faar skrevet, ved i da trods alt hvor jeg er henne i landet 🙂

Lige nu sidder jeg oppe i service centret og venter paa Trine, den danske pige jeg moedte. Jeg har lige faaet udleveret mit BBH kort og WWOOF medlemskab, saa nu er jeg mere end klar til at arbejde! Selvom det er udenfor saesonen er der virkelig mange jobs, saa jeg tror slet ikke det bliver noget problem, naar jeg foerst kommer igang! Jeg glaeder mig i hvert fald rigtig meget til at starte, og ikke mindst til jeg har arbejdet nok til at kunne komme rundt i landet. Mit WWOOOF medlemsskab betyder at jeg kan rejse rundt i landet og bo paa farme. Jeg skal arbejde ca. 6 timer hver dag, og til gengaeld faar jeg saa kost og logi. Saa det kunne da godt vaere at man skulle proeve det! Jeg vil lige se paa det i hvert fald. Regner med at tage tilbage til Auckland paa mandag, og saa vaere her et par dage, for saa at finde noget arbejde. Saa jeg er spaendt paa hvor jeg kommer hen. Her til morgen moedte jeg en finsk og en tysk pige, og har faaet deres numre, saa maaske skal jeg moedes med dem senere i forloebet. Det er simpelthen saa fedt, at det er saa nemt at moede mennesker!! Det havde jeg ikke lige troet. I nat sov jeg alene pige sammen med 3 maend! Men de var flinke, og nemme at snakke med, saa det var godt. De er fra Brasilien, Spanien og Canada. Der er simpelthen saa mange canadiere her!! Naa, men take care og hav det godt saa laenge.