Vi vågnede imorges klokken 8 og gik ned for at spise (ja surprise!!). Efter morgenmaden var vi ude med vores ny-lejede Opel Zafira 1.6, kørt 48.000 (Ja jeg er ikke bilnørd, men min far sidder og citerer!! :D) og køre en tur rundt i det korfuianske landskab, en tur der første os vidt omkring. Blandt andet kom vi sydpå til Kanoni, en lille bydel med et fantastisk udsigtspunkt oppe i bjergene.

IMG_0405 IMG_1592 Untitled-1IMG_1616

Så kørte vi videre til Korfu by (centrum) hvor det var UMULIGT at finde parkering! Så vi holdt lidt derfra, og fik til gengæld en lille gåtur ud af det.

Fik jeg sagt at her er MEGA varmt?? Men men men…. Praise the Air Condition i bilen!!

Luftfugtigheden er super høj, og når der i forvejen er 35 grader, og man er vinterbleg dansker, så er det lige noget man skal vænne sig til, specielt når man kommer fra 14 graders Danmark!

Senere var vi henne ved Achillion Museet. Eller det vil sige JEG var inde på museet, for de andre gad ikke. Normalt er jeg heller ikke museums menneske, men HALLO!! Vi snakker Grækenland!? Græske statuer mm.. Det er da et must! Alle ved det skal ses. Nå men museet var fatiskt meget godt. Jeg var ikke derinde (og ude) så længe, men nåede at se en del + den fantastiske udsigt der var oppe fra toppen.

IMG_1680 IMG_1706 IMG_1722 Untitled-1

Til sidst var vi på en strand tæt ved os, hvor vi blev i en halv times tid, hvorefter vi tog hjem.