Yes, yes så blev det dag 5. Sikke dog tiden flyver afsted! Vejret er stadig dejlig varmt, selvom der dog var lidt byger i går aftes.

I dag stod vi op ved 9-10 tiden og tog ned på stranden. Vandet var rigtig dejligt varmt og helt uden tegn på sten. Altså en ægte sandstrand! Perfekt!

Ellers har vi været nede at bade i hotellets swimmingpool og nå ja, det største er sket. Hold godt fast! Far, og jeg mener Allan Tarzan Thestrup var i vandet! Og nej ikke kun i swimmingpoolen, men også i havet! Hvad skete der lige der? Men han havde godt nok også pelikan mund (mark citat).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Senere tog vi ud at køre og endte i byen. Det er en stille og rolig by uden alt for meget larm. Her fik vi lidt mad og købte lidt småting. Og så skal jeg lige nævne at Michelle har fået bade-mani. Hun går i bad hele tiden! Jeg tror at når hun kommer hjem fra ferien er hun den mest vaskede person på 10 dage.