I dag stod vi alle op kl. 04:00. Vi var selvfølgelig meget trætte da vi vågnede.

Mor og far havde pakket bilen, så vi var klar til at køre. Da vi kom til færgen, var der kun få mennesker.

Ombord på færgen købte jeg to ritter sport chokolader og en coca cola dåse. Færgen vippede meget!

Da vi kom til tyskland, skulle vi køre langt så jeg lagde mig til at sove. Da jeg vågnede igen skulle vi spise frokost på Burger King.

Efter vi havde spist skulle vi videre. Da vi havde kørt et godt stykke tid, stoppede vi foran en legeplads, hvor vi fik en is af mor og far.

Så måtte vi videre. Vi kørte langt og vi var alle trætte, for vi havde jo stået tidligt op. Da vi kom til Østrig var der bjerge overalt! Så kikkede vi lidt på dem.

Vi kom også til et flot sted, her tog vi billeder. Vi mødte også en mand som sagde at i Italien var der regn og lyn.

Så kørte vi videre. Da vi kom til Italien, så vi noget rigtig flot oppe i himmelen, for oven over solen var der en masse orange striber. Da vi var kommet lidt afsted, så begyndte det at regne og lyne, så det var rigtigt det manden havde sagt.

Da vi kom ind til byen var det kulsort. Først gik vi hen til en campingplads hvor vi ikke havde været før, men der var ikke plads, så vi måtte køre hen på den campingplads hvor vi også var sidste gang. Far og mor måtte gå alene ud og sætte telt op, for det var øsregnvejr og da teltet kom op skulle vi i seng. Jeg kom i seng kl. halv 1 uden aftensmad.